Betrokken bij 100yearspharmafuture

Partners

Naast Aspen, MSD, Organon, Pivot Park en de gemeente Oss zijn verschillende andere partners betrokken bij 100YearsPharmaFuture. Samen met hen maken we er een mooi programma van in het themajaar.

Over

Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG)

De Vereniging Innovatieve Geneesmiddelen (VIG) is de branchevereniging van geneesmiddelen- en vaccinbedrijven in Nederland. De ruim veertig leden richten zich op de ontwikkeling en op de markt brengen van innovatieve geneesmiddelen. Medicijnen die ervoor zorgen dat we kunnen werken, zorgen en genieten. De leden van de VIG werken aan de medicijnen voor morgen, voor ziekten waarvoor nu nog geen passende behandeling is.

Over

Theater De Lievekamp

Hét theater voor Oss en regio, dat is theater De Lievekamp. Al 50 jaar bouwen wij aan onze reputatie als breed en laagdrempelig theater voor Oss en regio. Wij programmeren wel zo’n 275 voorstellingen per jaar en dat doen we in allerlei theatergenres, van toneel tot cabaret en van musical tot klassieke muziek en dans, zowel professioneel als lokaal en regionaal.

Over

Holland Bio

HollandBIO is de belangenvereniging voor de Nederlandse biotech industrie. We komen op voor de belangen van biotech bedrijven, zetten de Nederlandse biotech nationaal en internationaal op de kaart en stimuleren één hecht Nederlands biotech netwerk.

Over

Stadsarchief Oss

Het Stadsarchief Oss is een erfgoedkennis- en expertisecentrum met een unieke collectie over de regio Oss. Het Stadsarchief wil een breed publiek informeren over en enthousiasmeren voor de plaatselijke geschiedenis. Voor dit doel wordt historisch materiaal verzameld, beheerd en toegankelijk gemaakt. Ook worden educatieve projecten en historische activiteiten georganiseerd.

Over

Bibliotheek Oss

De Bibliotheek is van alle tijden en van ons allemaal. Een plek waar iedereen welkom is en waar je ‘samen jezelf kunt zijn’. Of je nu wilt lezen voor je plezier, of wilt leren, voor inspiratie, een vraag of een ontmoeting komt; het mag allemaal. Het is een (online) plek waar je antwoorden vindt en waar je jezelf kunt ontwikkelen. Dit maakt de Bibliotheek een onmisbare motor van een vaardige en menselijke samenleving.

Over

KNCV

De Koninklijke Nederlandse Chemische Vereniging (KNCV) bestaat sinds 1903 en is dé belangenbehartiger van de chemie, life sciences en procestechnologie in Nederland. Onze leden zijn dagelijks bezig om de variëteit en rijkdom van het moleculaire vakgebied tot leven te brengen. Zoek de verbinding en sluit je aan.

Over

Talentencampus Oss

Talentencampus Oss is een onafhankelijk intermediair op het gebied van leren en ontwikkelen. We maken de verbinding tussen onderwijs, ondernemers en overheid op basis van vragen over een leven lang leren en onderwerpen die hieraan gerelateerd zijn. Onze diensten zijn gericht op het opstarten of verder helpen van een leer- en ontwikkelcultuur en het verbinden van talent aan organisaties in de gemeente Oss.

Over

Museum Jan Cunen

Museum Jan Cunen is een eigenzinnig en dynamisch museum in de unieke historische Villa Constance. Met tentoonstellingen die je verrassen en een programma boordevol activiteiten voor jong en oud is het een plek waar je de tijd vergeet.

Over

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Ondernemerschap is de aanjager voor verandering. Van duurzame voeding, een gezonde toekomst, klimaatneutrale energie tot de ontwikkeling van kansrijke sleuteltechnologieën. De Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) zorgt dat start-ups die daaraan bijdragen met de juiste ondersteuning en financiering een vliegende start maken en hun ideeën kunnen laten doorgroeien tot scale-ups. Ook zorgen we dat bedrijven met internationaliseringsambities deze kunnen waarmaken. Jaarlijks realiseert de BOM impact samen met tientallen ondernemingen. De BOM is een uitvoeringsinstantie van de Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken & Klimaat.